در چند سال گذشته استقبال زیادی از طرح های تکمیلی گروهی و سلامت دانا در شهرهای کوچک و بزرگ شده است و خوشبختانه بسیاری از بیماران از خدمات بیمارستانی و پاراکلینیکی (فقط با پرداخت فرانشیز)، بهره مند شده اند. اما ممکن است بسیاری از آنها آشنایی کافی با مدارک موردنیاز دریافت خسارت از بیمه درمان تکمیلی دانا یا نحوه صدور معرفی نامه نداشته باشند. به همین دلیل لازم است اطلاعات لازم در اختیار متقاضیان و مراجعان به مراکز بیمارستانی، طبی و تشخیصی قرار گیرد. بیمه درمان تکمیلی دانا درصد بالایی از هزینه های تشخیصی، طبی، کلینیکی و بیمارستانی را پرداخت میکند. قرارداد بیمه تکمیلی در طرح های گروهی و طرح مهر سلامت دانا تفاوت می کند و تعهدات متنوعی برای پرداخت هزینه های پزشکی و دندان پزشکی ایجاد خواهد کرد. آشنایی با مستندات تشکیل پرونده و مراحل دریافت خسارت بیمه درمان دانا یکی از مهم ترین نکاتی است که بیمه شدگان محترم در داخل کشور باید به آن توجه کنند. تاکید میشود مستنداتی که برای پرداخت هزینه بیمه تکمیلی لازم است، باید به تایید پزشک معالج رسیده باشند، تا بتوان از آنها برای تشکیل پرونده و دریافت هزینه استفاده کرد. در ادامه تلاش شده است مهمترین نکاتی که بیماران برای استفاده از خدمات شرکت بیمه دانا به آن نیاز دارند مورد اشاره قرار گیرد. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان فست بیمه یا نزدیک ترین شعب بیمه دانا تماس بگیرید، تا اطلاعات بیشتری در اختیار بیمه شده اصلی و خانواده او قرار دهند.
مدارک مورد نیاز دریافت خسارت از بیمه درمان تکمیلی دانا توسط بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل آماده و تکمیل می شود. این فرآیند ممکن است به صورت حضوری و مراجعه به شعبه یا آنلاین پیگیری شود. در ادامه به این مراحل اشاره شده است:
بیماران برای اهداف مختلفی مانند درمان بیماری های فصلی، مزمن، جراحی تخصصی یا استفاده از خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی به مراکز طرف قرارداد مراجعه میکنند. به این منظور لازم است تشخیص اولیه توسط پزشک ذیصلاح صورت گرفته باشد. در مرحله اول لازم است از طرف شعبه بیمه دانا معرفینامه برای بیماران صادر شود. بیمه شده اصلی هنگام مراجعه به شعب بیمه دانا مدارک زیر را در مرحله اول به همراه داشته داشته باشد:
نکته: گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان تحت پوشش بیمه (در طرح مهر سلامت دانا) مورد نیاز میباشد و برای فرزندان دختر تصویر صفحه دوم شناسنامه مبنی بر عدم تاهل لازم است.
یکی از مهم ترین مراحل دریافت خسارت بیمه درمان دانا و صدور معرفی نامه دریافت تاییدیه پزشک است. پس از ارائه مدارک اولیه، پزشک مورد اعتماد بیمه دانا با بررسی مدارک و مفاد قرارداد بیمه شده اصلی نسبت به بررسی وضعیت حق بیمه بیمار دستور لازم را صادر خواهد کرد.
اگر حق بیمه توسط مراجعان به مراکز درمانی پرداخت نشده باشد، این موضوع بررسی و مراتب برای پرداخت (با صدور فیش)، به اطلاع بیمه شده اصلی می رسد.
پس از ارائه فیش تسویه حساب، سایر مفاد قرارداد بررسی و مراحل صدور معرفی نامه پیگیری خواهد شد.
با توجه به اینکه برخی از فرآیندهای درمانی جنبه زیبایی دارند، در موارد زیر لازم است قبل از بستری شدن در مراکز درمانی، بیمار توسط پزشک معتمد بیمه دانا معاینه شود:
شرایط دیگری نیز هستند که ممکن است نیاز به تایید پزشک بیمه باشد.
چند نکته در ارتباط با مستندات دریافت خسارت از شرکت بیمه برای هزینه های دارای کلیشه (مانند ام ار آی ، سی تی اسکن و ...) یا مربوط به تومور وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره شده است:
برای دریافت هزینه های مربوط به ام ار آی MRI و سی تی اسکن که دارای کلیشه بوده و فاقد گزارش می باشند، مشاهده توسط پزشک معتمد بیمه و درج در قبض پرداختی کافی است و پس از آن امکان دریافت خسارت برای بیماران وجود دارد.
درمان های سرپایی که در مطب برای برداشتن کیست یا تومورهای کوچک و هر توده دیگری انجام می شوند، با ارائه مستندات درمانی (برای مثال مستندات مربوط به پاتولوژی بیمار) پرداخت می شود. این مستندات باید به همراه سایر مدارک در اختیار شرکت بیمه دانا قرار گیرد.
به طور کلی، هزینه های پاراکلینیکی با تکمیل مدارک زیر توسط شرکت بیمه دانا پرداخت می شود:
خوشبختانه بسیاری از مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد شرکت بیمه دانا هستند. تشکیل پرونده در بیمارستان با توجه به نوع و سقف خدماتی که در اختیار بیمار قرار می گیرد یکی از مهم ترین مراحل دریافت خسارت بیمه درمان دانا است. اصل کلیه صورت حساب های بیمارستانی برای پرداخت خسارت پس از کسر فرانشیز لازم است. این هزینه ها ممکن است در ارتباط با ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات زیر باشد:
کلیه صورت حساب های پزشکان نیز باید با مهر بیمارستان ارائه شود. هزینه های تحت پوشش عبارت هستند از:
کلیه بیماران در طرح های تکمیلی دانا (مانند طرح مهر سلامت)، باید تصویر صفحه اول دفترچه بیمه شده اصلی و فرد بیمار را به همراه هزینه ها برای دریافت خسارت ارائه دهند.
چند سوال متداول:
هزینه عمل های زیبایی به طور معمول تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد. البته در صورتی که فک به دلیل وجود تومور یا بروز حادثه نیاز به عمل داشته باشد، پس از تایید پزشک معتمد امکان سیر مراحل دریافت خسارت بیمه درمان دانا و پرداخت هزینه وجود دارد. سایر جراحی های زیبایی نیز در صورتی که ناشی از وقوع حادثه در طول مدت بیمه نامه باشند، ممکن است تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند.
اتاق خصوصی تک نفره هزینه بالایی دارد، به همین دلیل فقط در موارد ضروری که پزشک معالج تشخیص داده و پزشک معتمد بیمه آن را تایید کرده باشد، امکان تکمیل مدارک مورد نیاز دریافت خسارت بیمه درمان تکمیلی دانا وجود دارد.
پرداخت خسارت در صورت وقوع حادثه یا ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان ممکن است تا سقف بیش از چند صد میلیون تومان باشد. با توجه به طرحی که در آن ثبت نام کرده اید، سقف تعهدات متفاوت است.
مدارک مورد نیاز و مراحل دریافت خسارت بیمه تکمیلی برای همه طرح ها مشابه است.
خوشبختانه بیمه تکمیلی هزینه بسیاری از خدمات سرپایی، کلینیکی، پاراکلینیکی، بیمارستانی (حتی دندانپزشکی) را با توجه به مفاد قرارداد پرداخت می کند. آشنایی با مراحل دریافت خسارت بیمه درمان دانا به بیمه شده اصلی و افراد تحت پوشش او کمک خواهد کرد هنگام مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی با مشکلات کمتری مواجه شوند. در برخی از موارد لازم است قبل از بستری شدن توسط پزشک معتمد بیمه معاینه شوید. اما در بسیاری از موارد رویت مدارک توسط پزشک بیمه کفایت می کند. در یک جمع بندی می توان گفت، مدارک مورد نیاز دریافت خسارت از بیمه درمان تکمیلی دانا با توجه به نوع خدماتی که از آن استفاده می کنید، تعیین خواهد شد. به طور خلاصه مدارک مورد نیاز در زیر لیست شده اند:
شما می توانید با مراجعه به شعب بیمه دانا اطلاعات بیشتری در ارتباط با سقف تعهدات و موارد تحت پوشش بیمه تکمیلی برای خدمات پزشکی و بیمارستانی یا استثنائات آن دریافت کنید. کارشناسان فست بیمه نیز آماده پاسخگویی به مشتریان محترم هستند.
هر کجای ایران هستی آنلاین سفارشتو بده
شروع فرآیند خرید